"Det är en trygghet att ha en tjänst som Handling"

Eva Berger på Ekontera

När man arbetar med redovisning finns det alltid ett behov av dokument- och avtalsmallar. För att möta det behovet använder redovisningsbyrån Ekontera sedan flera år tillbaka tjänsten Handling.

Eva Berger arbetar som auktoriserad redovisningskonsult och startade Ekontera 2012. Nu har bolaget vuxit till tre anställda. Hon berättar att de gör många olika saker, så man kan behöva allt från anställningsavtal till köpeavtal och bolagshandlingar.

Det är en trygghet att ha en tjänst som Handling. Det är enkelt att hitta rätt dokument och jämfört med liknande tjänster är det prisvärt.

Eva Berger

Någon gång i månaden brukar hon använda tjänsten. Även om det inte är varje dag är det en trygghet att veta att det säkert finns en mall där som kan användas. Ekontera jobbar lokalt och i området är det en stor spridning i branscherna som hennes kunder arbetar inom. Det innebär att det kan vara väldigt olika dokument som Eva kan ha användning för i sitt arbete.

Tjänsten möter våra behov. Det är enkelt och funktionellt med lite av varje, även familjerätt och fastighet.

Eva Berger

Om Ekontera

Ekontera är en auktoriserad redovisningsbyrå som arbetar med redovisning och ekonomi. De hanterar bland annat bokföring, löner, bokslut, årsredovisning och deklaration för verksamheter i området runt Alvesta och Växjö.
www.ekontera.se
Etablerat 2012
Sektor Privat
Antal anställda 3
Verktyg från Visma Draftit Handling

Relaterade inlägg